Optimera Din Långsamma Dator För Bättre Prestanda

Best Gay Bear Sites – Gay Craiglist
March 18, 2022
Streamate Streamate Com Cam Site, Reside Intercourse Chat Site
March 18, 2022

Högerklicka i den högra rutan och välj “Ny/Nytt” “Strängvärde”. Döp det nya Strängvärdet till BackBitmapIE5. Högerklicka därefter på värdet du skapade, välj “Ändra” och skriv in sökvägen till bilden du skapade. Högerklicka på Startknappen, välj “Öppna”. Dubbelklicka på “Program” och “Autostart”.

Öppna registret och gå till; HKEY_LOCAL_MACHINE\ Network\ Logon. Lägg till en nyckel och namnge den här länken den till “MustBeValidated”. Placera filen i den mapp du vill byta ikon på. Bocka för “Visa ej dolda filer” under “Visa”, “Mappalternativ”. Då riskerar du inte att filen kastas om någon hittar den i en mapp som normalt borde vara tom. Nummersändaren sparar på de nummer du nyligen ringt. Om du vill rensa denna lista, ta bort filen Dialer.ini i Windowsmappen.

  • De här flagginställningarna tillämpas endast när du ställer in nyckeln kParentalFlags_Locked.
  • Det här programmet rekommenderas när datorn inte startar som den ska.
  • Skriv det fullständiga söknamnet för filen i “Redigera sträng”.
  • Programmet rensar registret på oanvända filer från exempelvis misslyckade programinstallationer, avinstallationer och onödiga drivrutiner, samt optimerar din startmeny.
  • Recovery & Restore Säkerhetskopierar och återställer dina data.

Sedan är det väl bara att bocka för sådant som kan förbättra aktuellt 3.1-program. Ytterligare val finns under “Advanced Options” i Filemenyn. Välj “Filer och mappar” i Startmenyns Sök. Välj “Minst bakom Storleken är”, och skriv in exempelvis 1000 KB. När du fått upp sökresultatet, klicka på rubriken “Storlek” för att sortera filerna.

Här Är Oneplus Nya Mobil

Tror inte så stor % av användarna kommer orka sig till en ominstallation för just det här. En annan sak om det kanske kommer default i nyinstallation senare, eller i nyköpta datorer. Det är möjligt att länka USB-fel till korrupta eller föråldrade systemdrivrutiner. PC-drivrutiner kan bli problematiska utan någon uppenbar orsak.

Gör Som 42 086140 Datoranvändare Världen Över Och Prova Vår Kostnadsfria Slow

One Click Care Undersöker och trimmar din VAIO så att den fungerar säkert med bästa möjliga prestanda. Troubleshooting Hjälper dig att lösa problem på din VAIO automatiskt på några minuter. Recovery & Restore Säkerhetskopierar och återställer dina data. Windows XPs framgång kan väl sägas vara Microsofts misslyckande med Windows Vista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

watchseries